Safescan 2250 - Polymeer Biljetten Tellen

• Bankbiljetten worden steeds vaker van polymeer gemaakt. Deze zijn niet alleen sterker dan papieren biljetten, maar hebben ook verschillende echtheidskenmerken. Biljetten van polymeer hebben (vaak) geen magnetische kenmerken. Daarom is het belangrijk dat u de instellingen van uw apparaat aanpast voor u biljetten van polymeer gaat tellen. Volg de onderstaande instructies en leer hoe u (polymeer) valuta's zoals de Britse Pond, Canadese Dollar, Australische Dollar en Roemeense Lei kunt tellen.

1. Het enige wat u hoeft te doen is op de MG knop te drukken om de magnetische detectiefunctie uit te schakelen. Zodra de functie is uitgeschakeld, is het MG symbool niet langer zichtbaar op het scherm.

Als na het indrukken van de knop het MG symbool zichtbaar is op het scherm, moet u de MG knop nogmaals indrukken.

Toon alle Safescan 2250 artikelen